Normal_vrijwilliger-en-vluchteling

De gemeente Amsterdam organiseert een netwerkbijeenkomst voor vrijwilligers die de afgelopen periode hebben bijgedragen aan de noodopvang van vluchtelingen in Amsterdam. In nauwe samenwerking met vrijwilligers, het Leger des Heils, HVO Querido, de Regenboog en nog vele andere maatschappelijke partners is veel ingezet voor de eerste opvang.

Per 1 april 2016 draagt de gemeente Amsterdam het dagelijkse beheer van de noodopvanglocaties over aan het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers (COA). We hopen dat alle vrijwilligers de komende tijd hun belangrijke bijdrage willen blijven leveren.
 
Eerste bijeenkomst op woensdag 30 maart
De eerste netwerkbijeenkomst voor vrijwilligers is op woensdag 30 maart vanaf 15.30 uur in de Boekmanzaal van het Stadhuis. Het doel is om met elkaar nader kennis te maken, ervaringen uit te wisselen en inspiratie op te doen voor de toekomstige samenwerking. Aanmelden voor deze bijeenkomst kan via Jacqueline Pannekeet (secretariaat projectteam Noodopvang vluchtelingen) via j.pannekeet@amsterdam.nl of 020-252 7811.