Normal_hh_-_fotografie_sander_stoepker__5_

Afgelopen vrijdag werd op de Herengracht, tezamen met zo’n zeventig genodigden, op feestelijke wijze de woonzorglocatie Het Hendrickszhuys geopend. Het Hendrickszhuys, de veertiende locatie van Domus Magnus, ontving net voor kerst de eerste bewoners.

Officiële opening

Het monumentale grachtenpand stond er tijdens de officiële opening, met de schitterende stralen van de lentezon, prachtig bij. Onder het genot van een glas champagne konden de gasten luisteren naar de toespraken van de locatiemanager Linda Fokke en de algemeen directeur van Domus Magnus Huub Deterd. “Een prachtig uiterlijk zoals Het Hendrickszhuys heeft is één, maar een mooi innerlijk is nog veel belangrijker. Daarom ben ik trots op de lof en waardering die de bewoners uitspreken naar het team van alle medewerkers en de zorg die zij verkrijgen.”, aldus locatiemanager Linda.

Ballonnenzee

Onder aanwezigheid van mevrouw Jeanine van Pinxteren (Dagelijks bestuurder Stadsdeel Centrum Amsterdam) van de gemeente Amsterdam werd de locatie officieel geopend. Een zee van ballonnen zweefde uit het puntje van het prachtige pand naar beneden. Het heugelijke feit werd rond de vleugel gevierd met een hapje, een drankje en sfeervolle muziek van het duo Sax & Co.

Meer informatie

Bent u geïnteresseerd in het wonen bij woonzorglocatie Het Hendrickszhuys? U bent van harte welkom voor een rondleiding. Neem contact op met Domus Magnus via info@domusmagnus.com of 085-0654910.

(Dit is een advertorial van Domus Magnus)