Normal_valentijnsdag_voor_ouderen_bij_domus_magnus

Op Valentijnsdag besteden veel mensen extra aandacht aan hun geliefde. Op de Domus Magnus locaties in Amsterdam, De Uylenburgh en Het Hendrickszhuys, bleef de 14e van februari niet onopgemerkt. Er was ter gelegenheid van deze speciale dag een romantische middag georganiseerd voor alle bewoners.

Romantische muziek

De activiteitenbegeleiders van de beide locaties hebben flink uitgepakt. Op het programma stond een romantische livemuziek-middag gepland. Muziek van onder andere componisten als Faure, Grieg en Offenbach is ten gehore gebracht. Afgewisseld met Tango’s van Piazzola en de beroemde wals van Sjostakovitsj. Dit alles werd uitgevoerd door het duo Sax & Co. Voor de bewoners klonken de deuntjes letterlijk als muziek in de oren, er werd luid meegeklapt op het ritme van de muziek. De tafels gingen aan de kant en er werd volop gedanst door de bewoners.

Zien en beleven

De muzikale middag was tot in de puntjes verzorgd met lekkere hapjes en een verrukkelijke Valentijns cocktail. De kok had zich uitgesloofd en toverde een heerlijke gezonde fruittaart tevoorschijn in de vorm van een hart. Door de verse rozen en hartjes ballonnen straalde de woonkamer een en al liefde uit. Bewoners genoten van het samenzijn, de muziek en de gezellige sfeer.

Thema’s en wensen

Bij Domus Magnus staan op iedere locatie themadagen centraal. Op deze dagen worden activiteiten afgestemd op de actualiteiten. Voor de bewoners zijn dit prettige en waardevolle momenten. Het brengt hen plezierige herinneringen aan vroeger.

(Dit is een advertorial)