Normal_het_hendrickszhuys_domus_magnus

Bent u belangstellend naar de verbouwing van de nieuwe woonzorglocatie van Domus Magnus, Het Hendrickszhuys? Op vrijdag 8 september van 15.00 tot 19.00 uur opent deze woonzorglocatie aan de Herengracht in Amsterdam haar deuren. Geïnteresseerden zijn van harte welkom om een kijkje te komen nemen in de schitterende grachtenpanden.

Open dag

Tijdens de open dag zijn er rondleidingen door het 17e-eeuwse herenhuis, de algemene ruimtes en de woonzorgappartementen. Het gebouw wordt volledig afgestemd op de mobiliteits- en veiligheidsbehoeften van ouderen, maar is tijdens de verbouwing nog niet rolstoeltoegankelijk. Geïnteresseerden kunnen zich bovendien inschrijven en als één van de eersten intekenen op het appartement van hun voorkeur. Aanmelden voor de open dag wordt op prijs gesteld via info@domusmagnus.com.

Wonen aan de grachtengordel

De toekomstige grachtengordel bewoners omringen zich door historie, cultuur en gastronomie. De 28 luxe woonzorgappartementen zijn allen voorzien van een persoonlijke alarminstallatie waarmee bewoners 24 uur per dag direct hulp kunnen inroepen. De persoonlijke zorg wordt op maat geleverd, de maaltijden worden vers bereid en de welzijnsactiviteiten zijn afgestemd op de wensen en behoeften van de bewoners. Daarnaast worden er meerdere algemene ruimtes gerealiseerd. In de royale tuin van ruim 500 m2 staat het oudste koetshuis van Amsterdam, welke gerestaureerd zal worden en dienst gaat doen als extra activiteitenruimte.

Locatie

Het Hendrickszhuys I Herengracht 410-412 I 1017 BX I Amsterdamwww.domusmagnus.com/opendag

(Dit is een advertorial)