Foto: Domus Magnus

Een bosje bloemen, chocola, een diner of romantisch geschenk. Valentijn doet menig hart sneller kloppen. Speciaal voor deze romantische dag kregen de bewoners van Hildebrand dit jaar een bijzondere verrassing. Op dinsdag 14 februari was de woonzorglocatie van Domus Magnus omgetoverd in een waar liefdesfestijn. Dat meldt Domus Magnus. 

In het kader van ‘Valentijnsdag’ was er dinsdagmiddag een grote bruidsmodeshow voor de bewoners georganiseerd. De medewerkers van Domus Magnus haalden speciaal voor Valentijn hun eigen trouwjaponnen uit de kast. Het eerste model dat binnenkwam, de locatiemanager, genoot zelf ook van de aandacht. Ze draait nog eens een extra rondje voor het publiek. "Schitterend", is de welgemeende reactie.  De lady speaker vraagt vervolgens om een extra applausje voor het mannelijke model, dat tussen alle dames durft mee te lopen. Het publiek klapt en is onder de indruk.

Elk moment van deze liefdevolle dag was tot in de puntjes geregeld. Een dag om nooit te vergeten met slingers, hartjes, ballonnen en verse bloemen. Na het officiële moment van het aansnijden van de taart was er een feestelijke bubbel om te proosten op dit gezellig samenzijn. Lekker bijkletsen, meezingen en sommige waagden zelfs een dansje onder het genot van de prachtige muziek.

De bewoners van alle locaties van Domus Magnus vullen ieder jaar met kerst een wenskaart in. Bijzondere maar ook bescheiden wensen gaan het jaar erop maandelijks in vervulling. Ook het bewust ophalen van plezierige herinneringen aan vroeger met themadagen is voor de bewoners vaak een prettige en waardevolle activiteit. Je bent tenslotte nooit te oud om te wensen!

(Dit is een advertorial)