Normal_csm_sportact_voorjaarsvakantie_8a6fa7b4d3

Op donderdag 3 maart organiseert Veeztevents een spectaculaire sportmiddag in de gymzaal van het Bernard Nieuwentijt College te Monnickendam. Archery Tag is de sport die aangeboden wordt, hiervoor moet je kunnen schuilen en mikken met pijl en boog. Vrijdag 4 maart gaan we in gymzaal de Havenrakkers te Broek in Waterland dansen. Dansschool Aisha’s Dancefloor verzorgt stoere streetdance lessen.

Archery Tag op donderdagmiddag 3 maart van 13.00 – 15.00 uur in Monnickendam
Wie is de volgende Robin Hood? Kom er nu achter! In dit spel moet je namelijk met pijl en boog op elkaar schieten. Wees niet bang, de pijlen zijn speciaal gemaakt voor deze activiteit. Met een zacht schuimrubberkop voel je dat je wordt geraakt maar meer ook niet. Probeer je tegenstander te raken  of schiet op de speciale doelen. Het spel werkt hetzelfde als trefbal. Er wordt met een puntensysteem gewerkt en je speelt vrijwel de volledige tijd van de ronde.
 
Ben je tussen de 8 en 15 jaar? Dan kun je voor een bijdrage van € 5,- deelnemen in de gymzaal van het Bernard Nieuwentijt College, Pierebaan 5, Monnickendam deelnemen. Stuur een mail met je naam, leeftijd naar Veeztevents@gmail.com o.v.v. Archerie Tag.
 
Danssspektakel op vrijdagmorgen 4 maart van 10.00 – 11.00 – 12.00 uur in Broek in Waterland
Sportservice Zaanstreek-Waterland en Aisha’s Dancefloor organiseren een streetdance clinic in gymzaal de Havenrakkers, Nieuwland 32, Broek in Waterland. Voor de leeftijd van 6-9 jaar is de clinic van 10.00-11.00 uur en voor de kinderen van 10 jaar en ouder aansluitend van 11.00–12.00 uur. De clinic wordt kosteloos aangeboden door Sportservice Zaanstreek-Waterland. De professionele danser Aisha van Aisha’s Dancefloor geeft een leuke en gevarieerde les vol vette dansmoves.  
 
Zaalschoenen dragen is verplicht. Wil je verzekerd zijn van een plekje? Geef je op, stuur een mailtje met je naam, leeftijd naar phaakman@sportservicezaanstreekwaterland.nl  o.v.v. Dansspektakel.